Ghost Mountains
Cormac
(26565) *
pboehringer 2008-02-24 19:53
Alvin,
I'm not quite sure how often I have seen this view from the very same POV here at TE and yet every single time it looks different. Different weather, different light, different clouds, different mood and atmosphere, but all of them have the taste of more! Pretty soon I will be there myself to be awestruck. Is mid - end August still enough to get the sunset?
Peter
|
||||
|
||||
![]()
Nie mam pojęcia. Czekałam, że syn mi może objaśni - ale go wcięło na jakiś koncert muzyki alternatywnej i do tej pory nie wrócił...
Nie ulega kwestii - z kontekstu - ze Jurkowi o znak drogowy chodzi, a znak ten mówi, że tam się dzieci prowadza pod opieka dorosłych. Albo ze dzieciom wolno tylko z dorosłymi. Albo odwrotnie ;((( Tam jest sklep, w którym dzieci same mogą sobie zrobić cukierki czy lizaki. I ta para z niego wychodziła. A jednocześnie naprzeciwko budują właśnie nowy hotel (że budowa widać po nawierzchni)... Tyle wiem. Ale dlaczego i skąd "merol" ? Może to z warszawska tak jakoś ? ;)) dobranoc T. |
|
||||
|
||||
![]()
Czy to nie nazwa tego samochodu ?
Jakis skrot nazwy...? A dlaczego ty jeszcze nie spisz...? Jest druga w nocy w Polsce !! |
|
||||
|
||||
![]()
Jasne. Syn wrócił i wyjaśnił, ze merol to mercedes w slangu. Ależ ja jestem zacofana.
I ja już śpię - tylko trochę nad robotą siedziałam, a trochę czekałam na dziecko, żeby wróciło - taka głupota ;((( A mnie się ten merol ;))) tutaj akurat podobał. dobranoc !!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Merol !!!
Czegoz ja tutaj sie ucze...naparzac sie, kusztyczek, a teraz merol !!! Musze sobie slowniczek nowej polskiej mowy zalozyc :) |
![]() |
Thread Tools | |
|
|