cerenguven 2008-07-17 3:27
Merhaba Erinc,
Bencede cok gercekci duruyorlar. Notun olmasa gercekle taklit arasindaki ayrimi yapmak kolay olmayacakti. Cok guzel bir acidan almissin. Evlerin sira sira ve tepeye dogru siralanislari cok guzel bir derinlik ve yukseklik hissi uyandiriyor.
Ayrica, Ist.'de oturupta hala Miniaturk'e gidememis oldugumu ve cok sey kacirdigimi bir kez daha farkettirdin bana. Bende en kisa zamanda gidicem:)
Cok tesekkurler paylasimin icin ve katkindan dolayi.
Selamlar,
C
|
||||
|
||||
![]()
Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Takdir edilmek ve çektiğin fotoğrafların beğenildiğinin birileri tarafından dile getirilmesi çok hoş bir duygu.
Öncelikle İstanbul' da yaşadığınız için çok şanslı olduğunuzu söylemek istiyorum. Ben Ankara' da yaşıyorum, İstanbul' a ancak tatilden tatile geliyorum, orada oturan akrabalarım olmadığından çok kısa süre kalabiliyorum; ama her seferinde büyülemiş bir şekilde ve ayaklarım geri geri giderek ayrılıyorum bu şehirden. İstanbul' da yaşamanın zor olduğunu tahmin edebiliyorum; ancak Ankara' da Melih Gçkçek' e tahammül etmek de ayrı bir sabır istiyor. Şimdi de ODTÜ' yü yıkacakmış kendisi. Miniatürk'ü görmenizi tavsiye ederim kesinlikle. Çok çeşitli yapılar, her türlü işleme ve süslemeye kadar ölçekli olarak küçültülüp tekrar yapılmış. Beklentilerimin üzerinde bir güzelliğe sahipti. Ayrıca her yapının önündeki kutulardan sesli şekilde detaylı bilgi almak mümkün. Daha neler var, neler, bir görseniz. Minatürke ulaşımım çok eğlenceli oldu. comment yazdığınız önceki fotoğrafımın baş aktörü Pierre Lote' den aşağıya teleferikle indim, gemi restoranlarda balık ekmek yedim, sahil boyunca bir iki dakika yürüyüp karşıya kayıkla karşı kıyıya geçtim ve miniatürk karşınızda. Öğrenci indirimi de var. Fotoğraflarınızı inceledim. Çok beğendim. Özellikle birinden çok etkilendim. Commentleirmi yakında yazacağım. Çok sevgiler. |
![]() |
Thread Tools | |
|
|