elifpetan 2006-12-12 7:57
Deniz Merhaba,
Tarz değiştirdin galiba. Ve bence çok iyi oldu. Yanlış anlama diğerleri de çok güzel tabi ama arada kartpostal formatı dışında birşeyler de yollamak lazım. Umarım ben de başarabilirim. Bu fotoğrafın da dünkü kadar güzel, eline sağlık.
Elif
|
||||
|
||||
![]()
haklısın, kartpostal fotoğrafçılığı bana da sanattan ziyade zanaat gibi geliyor (zaten de öyle). ne kadar güzel çekilse de sonuçta o yerin zaten var olan güzelliğini yansıtmaktan öte bir yaratıcılığı yok. gerçi insanın tatmin olması için de bir müddet o tip resimlere dadanması da gerekli herhalde. gündelik hayattaki normal gözüken şeylerin içindeki görünmeyeni bulup çıkarmanın veya sembollerle yapılan anlatımların çok daha büyük ve mühim bir marifet olduğuna inanıyorum. umarım gelecek sene bu tip daha ciddi yaklaşımlara gireceğim. ama her zamanki gibi zamana ihtiyacım olacak. artık geç olsun güç olmasın diyelim.
şimdiye kadarki yorumların ve desteğin için teşekkür ederim. bundan sonra yeni resim yüklemeyeceğim için tazelerime yorum yazamayacaksın. gidip kendini kayalardan atabilirsin :))) selamlar, sevgiler deniz |
|
||||
|
||||
![]()
Umarım yeni makinanı bir an önce alırsın. Yeni resimlerini bekliyorum. Eminin bundan sonrası daha iyi olacak. Sevgiler,
Elif |
|
||||
|
||||
![]()
Umarım yeni makinanı bir an önce alırsın. Yeni resimlerini bekliyorum. Eminin bundan sonrası daha iyi olacak. Sevgiler,
Elif |
![]() |
Thread Tools | |
|
|