Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools

Great olger_k 2006-09-07 17:28

Ngjyra shume e bukur, ku e ke kapur kete?

  #1  
Old 09-11-2006, 05:50 PM
rezarta's Avatar
rezarta rezarta is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: May 2006
Posts: 19
Default To olger_k: Pershendetje

Hi Olger, kete pamje e kam fotografuar nga tarraca e Sky Tower ne Tirane. Kodrat qe shikon jane kodrat rrethuese te Tiranes ne drejtim te Durresit. Qielli ate pasdite ishte i mrekulleshem dhe pamja shume e qarte sepse nuk kishte shume qe kishte pushuar shiu. Per fat kisha aparatin me vete dhe nervat per te lene punen dhe ngjitur ne tarrace :-).
Reply With Quote
  #2  
Old 09-15-2006, 10:04 PM
olger_k's Avatar
olger_k olger_k is offline
TE Newbie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7
Default Re: To olger_k: Pershendetje

Nejse shume bukur paska dale qielli, nuk e di nese edhe aparati im mund ti kap ashtu ngjyrat (mbetet per tu provuar). Bye
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:37 PM.Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH