Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools

Great olger_k 2006-08-29 14:56

Shume foto e vecante. Aty eshte me sa duket si tip delte (apo si quhet?) ku bashkohet lumi me detin.
Pershendetje Olger

  #1  
Old 08-30-2006, 12:31 AM
Land-of-Eagles's Avatar
Land-of-Eagles Land-of-Eagles is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 13
Default To olger_k: duket si Bisht Palla

Jam Durrsak dh kjo fotografi nga ato kodrat gjysem argjilore me kujton bishtin e palles por sjam shum i sigurte se nja 2 here kam qene ne ato zona.
dhe gjenden ne veri te Durrsit ku me tej vashdon rruga deri ne Ishem.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-30-2006, 11:19 AM
olger_k's Avatar
olger_k olger_k is offline
TE Newbie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7
Default Re: To olger_k: duket si Bisht Palla

Mos eshte derdhja e lumit Ishem? Apo eshte pa shkuar ne Hamalle dhe Sh. Pjeter?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:28 PM.Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH