Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools

Great rezarta 2006-08-02 7:55

Olger ne mos gabohem ky eshte nje gji ne te majte te gjirit kryesor te Jales, apo jo? Me sa kam degjuar i referohen me emrin "Gjiri i Paqyrave". Eshte vertet nje vend i mrekullueshem dhe do ja keshilloja cdo personi qe ta vizitonte. Me pelqen qe ke arritur te nxjerresh disa elemente te ketij vendi. Nje sugjerim, do i shtoje me shume interes fotos nese do kishe futur komente ndoshta dhe ne anglisht meqenese ky website frekuentohet kryesisht nga te huajt.

  #1  
Old 08-03-2006, 01:11 AM
olger_k's Avatar
olger_k olger_k is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7
Default To rezarta: Hi

Nuk gabohesh, eshte "gjiri pasqyrave" ose sic e quajme ne edhe akuariumi. Ne te djathte te jales jane "pishinat" [plazhi ky :)]. Besoj se mjaftojne fotot per momentin duke pasur parasysh sa pak postohen per Shqiperine! Ia kalofsh mire
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:03 PM.Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH