The TrekEarth Forums

The TrekEarth Forums (https://www.trekearth.com/forums/index.php)
-   Forum Feedback and Support (https://www.trekearth.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Problem Uploading Photos (https://www.trekearth.com/forums/showthread.php?t=855449)

rkh 06-02-2011 11:47 AM

Uploaded photo
 
Yay! My picture uploaded.

Thanks to the tech team.

Best regards,

Ray

djole_ 06-02-2011 03:15 PM

Yes! I finaly managed to upload mine :D Cheers guys!

ibobi 06-02-2011 07:17 PM

Whew -- so glad to hear this is up & working for new users again! POST POST POST :)

Paul

ravinmb 06-12-2011 11:57 AM

Thanks
 
Thanks to the Trekearth team...
Its working now..

:D:D:D
Best Wishes

viczik 08-12-2011 03:25 PM

Uploading issue
 
:confused:I did upload two pictures it was OK.... then for the last five days... I start uploading and comply with all the uploading requirements...It seem that all is OK...I update... and It appears that upload was accepted, BUT the pictures do not show.... I do not have this problem in Treklens.

macondo 08-12-2011 11:49 PM

Vic, this technical problem occurs from time to time with new members. Please try again today with a couple of different photos that meet the technical requirements of file size and dimensions. Also, try a different browser eg. Firefox, Chrome, or Opera. If you still have no success, return to this thread to give a report, and we can ask the Admin to have a look at the problem.
Andrew

viczik 08-15-2011 12:56 AM

Problem Uploading Photos
 
Andrew, I was successful yesterday in uploading... Thanks for the support and advice...

Best Regards
Bic

Silvio1953 11-02-2011 06:24 PM

Problem
 
Today I cannot post photo and I haven't smiles on my critiques
Friendly
Silvio

ibobi 11-02-2011 06:25 PM

please be advised this is an ongoing issue since last night and our technical department is addressing this.

Bartleby 11-02-2011 06:31 PM

Hi,
I seem to undergo the same issues. I had troubles uploading the pictures, it kept saying it couldn't generate the thumbnail. I eventually managed to do so after several tries but then I couldn't seem tobe able to add a note. The answer I got was : 'invalid insert title note query'...

Philippe

EDIT: I can't write critiques either....I get 'Invalid ac_i_query'


All times are GMT. The time now is 09:13 AM.


Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.