The TrekEarth Forums

The TrekEarth Forums (https://www.trekearth.com/forums/index.php)
-   Forum Feedback and Support (https://www.trekearth.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   EXIF data (https://www.trekearth.com/forums/showthread.php?t=950029)

mcmtanyel 06-10-2017 04:50 AM

EXIF data
 
Is anyone working on the problem with uploading EXIF data? I cannot believe a photographic site does not care about correctly displaying EXIF data.
Thnx,
MT

gervaso 09-04-2017 02:31 PM

I don't understand it either! It used to work, and it was very useful in a photographic site, but it's been months since it stopped working...

gervaso 09-18-2017 05:27 PM

Is anything being done about that?

IBJoel 09-19-2017 06:07 PM

Yes, our tech team is on it.

lucasgalodoido 09-27-2017 03:41 PM

Two years later and the same problem.... Nothing fixed...

gervaso 10-17-2017 11:21 AM

Still waiting...

worldcitizen 12-03-2017 01:02 AM

Any progress??
 
Just checking on yet another outstanding issue. As of two months ago the tech team was working on it, but the correct EXIF data has not appeared for a very long time.

Please let us know what's going on...

Thank you!

gervaso 01-22-2018 11:23 AM

It just cannot be so difficult to correct such a simple problem! Here goes a tip:

A shutter speed of 1/231 while uploading a photo means 1/200, and 1/13 means 1 second.

With a complete mapping of these values, I don't think it would take more than 10 minutes to fix it.

lucasgalodoido 02-01-2018 02:13 AM

3 years and the same problem... The technicians continue to fix... Have a job vacancy?


All times are GMT. The time now is 04:56 PM.


Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.